Friday, November 14, 2008

Nur Iman Tang Kekasih Nasha Aziz & Sedikit Cerita Kurang Enak


Gambar jejaka Cina berambut pacak mamakai jersi bolasepak Malaysia ini di’percayai kekasih baru Nasha Aziz, Nur Iman Tang atau nama sebenar beliau Tang Wing Poh. Aku hairan kenapa wartawan Malaysia yang terserempak dengan jejaka ini di’majlis bersama Nasha Aziz tidak merakamkan gambar beliau. Adakah Nasha Aziz ingin sorok wajah sebenar Mr.Tang?

Cerita kurang enak yang di’dengar dari pembaca MYBIKERZ! adalah Mr.Tang ini sebenarnya pernah menjalin hubungan dengan seorang gadis Melayu lain selama 8 tahun & memutuskan hubungan cinta begitu sahaja untuk mengejar cinta Nasha Aziz.

Mr.Tang di’khabarkan pernah cuba untuk memikat hati Maya Karin & Maia Ahmad (ex-Ahmad Dhani) tetapi tidak berjaya. Mr.Tang juga di’katakan mempunyai hutang keliling pinggang walaupun beliau memandu kereta mewah.

Seorang pembaca lagi mengatakan yang beliau sering ternampak Mr.Tang ini keluar masuk kediaman Nasha Aziz sejak awal tahun ini lagi. Tidak pasti samada Mr.Tang tinggal sekali atau datang sesekali untuk melihat ikan dalam akuarium Nasha Aziz (He he!)

Terima kasih kepada pembaca yang memberikan maklumat ini. Kita tunggu penjelasan Nasha Aziz & Mr.Tang apabila media arus perdana petik cerita ini.

No comments: