Friday, May 9, 2008

Azharina Bercerai Dengan Datuk Sukri


Semalam, penyanyi bersuara lantang, Azharina (23 tahun) mengumumkan bahawa dia dah bercerai dengan suaminya Datuk Sukri. Pada bulan Februari lalu, dia telah meminta diceraikan dan suaminya telah menceraikannya dengan talak satu.

“Saya tahu ramai yang seronok dengan perceraian kami, Apa pun saya reda dengan suratan takdir bahawa jodoh kami sampai di sini saja,” - Azharina

Tanpa mengulas panjang, Azharina menyatakan keputusan ini dibuat untuk kebaikan kedua-dua belah pihak. Walaupun demikian, Azharina masih mencintai bekas suaminya yang berusia 50 tahun itu dan hubungan mereka masih lagi baik sebagai kawan,

Untuk info pembaca, Azharina mengenali Datuk Sukri sejak dia berusia 17 tahun lagi dan berkahwin dengan peguam yang berasal dari Kelantan ini sejak dua tahun lalu.
Satu dialog berkenaan pompuan yang suka berkahwin dengan lelaki tua yang kaya.

Girl: Best kan kalau dapat kawin dengan orang tua especially yang ada pangkat datuk or tan sri ni.. boleh hidup mewah.. tak payah aku kerja sampai tua.

Guy: Tapi kau akan dikerjakan sampai tua!

Persoalannya, sempat ke nak tunggu bini tua ? LOL!

No comments: